Fysik

Bestem spolens reaktans

23. februar 2015 af Redub (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg ved slet slet ikke hvad jeg skal stille op med denne opgave.
Er der en som kan hjælpe mig lidt i gang?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2015 af mathon

Beregn den ohmske modstand R ud fra jævnspændingen.

Beregn impedansen Z ud fra vekselspændingen.

       2\pi \cdot f \cdot L=\sqrt{Z^2-R^2}

        L=\frac{\sqrt{Z^2-R^2}}{2\pi \cdot f }


Svar #2
23. februar 2015 af Redub (Slettet)

1000 tak - så vil jeg lige give opgaven, en chance til :)


Svar #3
23. februar 2015 af Redub (Slettet)

Hvordan kommer du frem til Z ud fra de oplysninger?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2015 af mathon

               Z=\frac{\left (220\; V \right )^2}{30\; W}


Svar #5
23. februar 2015 af Redub (Slettet)

Jeg får ikke HELT det samme som facitlisten


Skriv et svar til: Bestem spolens reaktans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.