Kemi

Kemi

26. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogen der kan fortælle hvordan opg b, c, d i vedhæftet fil, løses. Har lavet a.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2015 af Soeffi

Hvilken opgave?


Svar #2
27. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#1

Hvilken opgave?

de vedhæftede..


Svar #3
27. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#2
#1

Hvilken opgave?

de vedhæftede..

plzzz hjælp, det haster


Svar #5
28. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#4

I opg b, skal man bruge denne formel V=\frac{d\left [ A \right ]}{dt}=k\ast \left [ A \right ]*\left [ B \right ]


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2015 af Soeffi

#5 Opgave b betyder, at du skal vise, at

 \frac{d\left [ A \right ]}{dt}=k\cdot \left [ A \right ]^{2}


Svar #7
28. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#6

Hvilken af koncentrationerne i skemaet er det jeg skal tage?


Svar #8
28. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#6

#5 Opgave b betyder, at du skal vise, at

 \frac{d\left [ A \right ]}{dt}=k\cdot \left [ A \right ]^{2}

Jeg har gjort flg... er det rigtigt?

\frac{d\left [ A \right ]}{dt}=k\cdot \left [ A \right ]^{2}

\frac{0,0000189}{60}=581\cdot \left 0,0000189^{2}

Den første del fik jeg v = 0,000000189, hvorimod jg i anden del fik v = 2,075


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. februar 2015 af Soeffi

Hvad er løsning på differentialligningen: ...?

#8

\frac{d\left [ A \right ]}{dt}=k\cdot \left [ A \right ]^{2}


Svar #10
28. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#9

Hvad er løsning på differentialligningen: ...?

#8

\frac{d\left [ A \right ]}{dt}=k\cdot \left [ A \right ]^{2}

\left [ A \right ]=b*e^{-k*t}


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. februar 2015 af Soeffi

#10
#9

Hvad er løsning på differentialligningen: ...?

#8

\frac{d\left [ A \right ]}{dt}=k\cdot \left [ A \right ]^{2}

\left [ A \right ]=b*e^{-k*t}

Prøv at se efter på linket. 


Svar #12
28. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#11
#10
#9

Hvad er løsning på differentialligningen: ...?

#8

\frac{d\left [ A \right ]}{dt}=k\cdot \left [ A \right ]^{2}

\left [ A \right ]=b*e^{-k*t}

Prøv at se efter på linket. 

Den vedhæftede?


Svar #13
28. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#11

Kan du ikk fortælle hvad det er man skal i bare b'eren.. Forstår den virkelig ikke og skal aflevere den om et par timer.


Brugbart svar (0)

Svar #14
28. februar 2015 af Soeffi

Du skal tilføje en række til skemaet, hvor du skriver 1/[O3]. Disse værdier sættes ind i en graf som funktion af tiden. Hvis det giver en ret linje, har man vist at reaktionen er anden ordens mht. til [O3]. Hastighedskonstanten er hældningen til kurven.


Svar #15
28. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#14

Du skal tilføje en række til skemaet, hvor du skriver 1/[O3]. Disse værdier sættes ind i en graf som funktion af tiden. Hvis det giver en ret linje, har man vist at reaktionen er anden ordens mht. til [O3]. Hastighedskonstanten er hældningen til kurven.

Tak for hjælpen! 


Svar #16
01. marts 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#14

Hej. Kan du ikke også hjælpe mig med c'eren?

Brugbart svar (0)

Svar #17
01. marts 2015 af Soeffi

#16 #14

Hej. Kan du ikke også hjælpe mig med c'eren?

Brug den formel du fandt som løsning for differentialligningen:


Svar #18
01. marts 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#17
#16 #14

Hej. Kan du ikke også hjælpe mig med c'eren?

Brug den formel du fandt som løsning for differentialligningen:

Er det ikke de her tal?

K = 581
t = 60

Hvad er A og A0 altså hvilke tal skal sættes i der. er 


Svar #19
01. marts 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#17

????? plzzz


Brugbart svar (0)

Svar #20
01. marts 2015 af Soeffi

#18

Er det ikke de her tal?

K = 581
t = 60

Hvad er A og A0 altså hvilke tal skal sættes i der. er 

A0 er koncentrationen af O3 ved t=0. k er den du måler som hældning. Har du lavet grafen?


Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.