Matematik
Bestemme areal af gråt område
Nogle som kan hjælpe med opgaven, jeg er ikke helt med på den.

Svar #1
06. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)
a) Man har
Agrå = 0∫5 f(x) dx = F(5) - F(0) (aflæs værdierne F(5) og F(0) af grafen og regn færdig).
b) Man har
Da F(x) er en stamfunktion fil f(x), er F'(x) = f(x), så F'(4) = f(4) . Aflæs funktionsværdien af grafen.
Svar #2
06. marts 2015 af FCBARCELONA12 (Slettet)
Super, tak for hjælpen
Kan du hjælpe med opgave b også?

Svar #3
06. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)
#2
b) Punktet C har coordinatsættet C(6 ; 1,3) og punktet D har koordinatsættet (9 ; 1,65) . Benyt nu punkt-punkt-afstandsformlen til at beregne |CD| .
Svar #5
06. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)
#4
Du kan vel selv taste tallene ind? Du bør nok medtage flere betydende cifre, hvis du skal bruge det til at bestemme vinklen v1 .
Skriv et svar til: Bestemme areal af gråt område
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
