Matematik

vinkel

10. marts 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg vedhæfter opgaven herinde. 

Nu beregner jeg A.

Ved at sige:

Sin(A)/a=Sin(B)/b --> Sin(A)/6=Sin(48)/8 --> Sin(A)=Sin(48)/8*6 --> A = sin^-1(Sin(48)/4*6) =

A = -1,5

Jeg forstår ikke det resutlat jeg har fået? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2015 af Toonwire

Hej

Benyt sinusrelationen:

\frac{sin(A)}{a} =\frac{sin(B)}{b} =\frac{sin(C)}{c}

Start med at finde vinkel A.
Dernæst udnyt at vinkelsummen i en trekant er 180^{\circ}
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2015 af mette48 (Slettet)

Du mangler måske en parentes i

Sin(A)=(Sin(48)/8)*6

jeg får A til ca 33 grader


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2015 af Toonwire

#0

Har du checket, at din lommeregner (hvis du bruger sådan en til at udregne) står på grader og ikke radian indstillinger?

Jeg får nemlig A=0.59~radian~~~\Rightarrow~~~ A=33.87^\circ


Svar #4
10. marts 2015 af piabing (Slettet)

Det fuldstændig rigtigt. Det også det jeg har fået det til :-)

Har lige et spørgsmål.

Intet med det her og gøre

Jeg skal differentiere noget (vedhæfter det lige).

Så har jeg fået f'(x)= f'(x) =7x+x =8x


Svar #5
10. marts 2015 af piabing (Slettet)

men synes ikke den er helt rigtig

men ved heller ikke hvad jeg kan gøre


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. marts 2015 af exatb

 f(x) = 7x-1 + (1/3)x0,5  1/7

f´(x) = (-1)*7x-2 + 0,5*(1/3)x-0,5 + 0

        = -7x-2 + (1/6)x-0,5

           = =  -7/x2  ++ 1/(6√x)


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen i #4

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 12.03.57.png

#5

Man differentierer hvert led for sig i funktionen

        f(x) = 7/x + (1/3)·x1/2 + (1/7)


Skriv et svar til: vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.