Matematik

bestem en forskrift for g(x)

11. marts 2015 af linma (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med dette opgave, jeg har lavet opgave a ind på matematik program og har fundet forskriften til at 
                                       
                       y = 0, 000035406*1,0099^x

men jeg kan ikke finde ud af opgave b og c 

opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af Stats

Skærmbillede 2015-03-11 kl. 19.27.40.png

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
11. marts 2015 af linma (Slettet)

??? kan du hjælpe med b og c ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

b) g(x) er en eksponentialfunktion af formen g(x) = b · ax , med startværdi g(0) = 2244 og med årlig relativ vækst på r = 6,0% .

c) Løs ligningen f(x) = g(x) .


Skriv et svar til: bestem en forskrift for g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.