Matematik

Bestem koordinatsættet tl P

11. marts 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har vedhæftet en opgave jeg håber i kan hjælpe mig med! Jeg har løst a'eren, og skal nu løse b'eren. Nogle der kan forklarer det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af peter lind

Sæt de to parameterfremstillinger lig hinanden. Det giver 3 ligninger med de 2 ubekendte s og t. Løs ligningerne og sæt s eller t ind i den tilsvarende parameterfremstilling


Svar #2
11. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Således:

0 - 3t = 9 + 3s

1 + t = 1 + 2s

6 + 2t = 7 +5s 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2015 af peter lind

netop


Svar #4
11. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

t= -2 og s = -1? 


Svar #5
11. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Har løst b'eren nu. Er der nogle der kan hjælpe mig med c'eren? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. marts 2015 af peter lind

Brug at krydsproduktet mellem de to retningsvektorer er normalvektor til planen og at P er et punkt i planen


Svar #7
11. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Kan det passe at krydsproduktet giver: (1,21,-9) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Bestem koordinatsættet tl P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.