Matematik

Rumfang, Kasser og cylindere

12. marts 2015 af frederikwl1309 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg er igang med en projekt opgave, og kan simpelthen ikke huske hvordan de her opgaver skal løses.

Er der nogle der kan hjælpe?

A: Beregn hvor mange liter benzin der kan være i en kasse med målene -

Bredde : 40cm

Længe: 40cm

Højde: 30cm

B:

Bergn det samlede overflade areal af kassen

C:

Beregn hvor mange liter benzin der kan være i en cylinder med følgende mål:

Radius: 20cm

Højde: 40cm

D:

Beregn det samlede overfladeareal af cylinderen.

Håber der er nogle der kan forklare mig hvordan det skal gøres :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2015 af mathon

Hvordan finder du rumfanget af en kasse?   (ret prisme)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2015 af mathon

A: Beregn hvor mange liter benzin der kan være i en kasse med målene -

Bredde : 40cm

Længe: 40cm

Højde: 30cm

                            V=(4\; dm)^2\cdot (3\; dm)

B:

Bergn det samlede overflade areal af kassen:

                            O=4\cdot ((3\; dm)\cdot(4\; dm) )+2\cdot (4\; dm)^2


Skriv et svar til: Rumfang, Kasser og cylindere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.