Fysik

B mesoner (Haster)

13. marts 2015 af soldier123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner jeg sidder med en lille aflevering, hvor jeg sidder fast i den sidste opgave. Nemlig del-spørgsmålet b i den vedhæftede fil. Hber nogen kan og vil hjælpe.

P forhånd tak :)

Vedhæftet fil: b mesoner.PNG

Svar #1
14. marts 2015 af soldier123 (Slettet)

Håber nogen vil hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2015 af gym001 (Slettet)

Et brugbart svar kunne være lækkert :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2015 af sherry68 (Slettet)

jeg er også lidt lost :/ hvad har du skrevet til den første del ? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2015 af sherry68 (Slettet)

Okay så jeg fandt ud af det. Du skal bruge denne formel:

E^2 -p^2 *c^2 =m_0^2 *c^4

Så sætter du tallene ind:

(8992 MeV)^2 -p^2 *c^2 =(0,511 MeV/c^2)^2 *c^4

Så solver du for p, altså bevægelsesmængden

Tror du skal skrive noget i stil med at: da de to partikler er modsat af hindanen må følgende gælde:

p=8,992 GeV/c -3,120 GeV

:) :) 


Skriv et svar til: B mesoner (Haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.