Matematik

Omskrivning af ligning - Akut

20. marts 2015 af MiriL0330 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeghar virkelig brug for hjælp i min aflevering!

Der står i opgaven at man skal omskrive babyloniernes formel til A = s^2

Deres formel:
A = (a+b) * (c+d) / 4 og den skal jeg have omskrevet til A = s^2

.. men hvordan?


Brugbart svar (8)

Svar #1
20. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Måske tænkes der på denne omskrivning

        ab = \frac{(a + b)^2 - (a - b)^2}{4}

eller tilsvarende omskrivninger?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2015 af Soeffi

#0

Jeghar virkelig brug for hjælp i min aflevering!

Der står i opgaven at man skal omskrive babyloniernes formel til A = s^2

Deres formel:
A = (a+b) * (c+d) / 4 og den skal jeg have omskrevet til A = s^2

.. men hvordan?

Er der et tal-eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2015 af mette48 (Slettet)

Kan du ikke skrive hele den oprindelige opgavetekst, evt med tegninger, her.


Skriv et svar til: Omskrivning af ligning - Akut

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.