Matematik

Omregning

21. marts 2015 af rexden1 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg forsøger at nå frem til følgend resultat:hvor A\cdot E / L = 1912,5\cdot 10^3

A=7.65 \ in^2 og    E=30 \cdot10^6 \ lb/in^2   L=10 \ ft

uden omregninger får jeg A*E / L = 2.295000000*10^7

og når jeg omregner enhederne:

A = 0.63750 ft

E = 3.6e+8 lb / ft

Får jeg 

A*E / L = 2.295000000*10^7

Hvad gør jeg forkert ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er enheden for resultatet? Der indgår både feet og inches. Forholdet mellem dit resultat og det ønskede resultat er jo netop 12, som er 1 ft / 1 in .


Svar #2
21. marts 2015 af rexden1

Det er jeg ikke helt sikker på !!, men jeg tænker det korrekte må være at omregne til ft, som vi ville omregne til m i DK

i DK er E= N/m^2 og A = m^2, L= m


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det ser ellers ud som om det skal angives i lb/in , ikke lb/ft, som du har det.

Du skal dividere din talværdi 2,295·107 for at få den ønskede talværdi.


Svar #4
21. marts 2015 af rexden1

ja jeg kan godt se hvad du mener, når E angives i lb/in får jeg det korrekte - selvom jeg har svært ved at forstå det ikke skal omregnes til lb / ft


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Derfor spurgte jeg dig om, hvad enheden for resultatet er.


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.