Matematik

Bestem forskrift og reducering

25. marts 2015 af amalieejlertsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer.

Kan i hjælpe med opg. 2 og opg. 3 som jeg har vedhæftet?

Hilsen Amalie


Svar #1
25. marts 2015 af amalieejlertsen (Slettet)

Vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2015 af mathon

Opgave 2:
                      y_1=b\cdot a^{x_1}
                      y_2=b\cdot a^{x_2}

                      \frac{y_2}{ y_1}= a^{x_2-x_1}

                      2^3= a^3

                      a=2
dvs
                      y=b\cdot 2^{x}

                      b=\frac{y_1}{2^{x_1}}=\frac{4}{2^0}=\frac{4}{1}=2^2
hvoraf:
                      y=4\cdot 2^x=2^{x+2}

            


Skriv et svar til: Bestem forskrift og reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.