Matematik

Vinkel

03. april 2015 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et trekant med følgende mål:

c = 44,  b = 65 og a = 62

Vinkel A:

cos (A) = b / c

Cos= 65/44 = 1,477

A = Cos-1 = ? Fejl ... ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2015 af mathon

                          \angle A=\cos^{-1}\left ( \frac{65^2+44^2-62^2}{2\cdot 65\cdot 44} \right )

Du har brugt en formel for en retvinklet trekant på en ikke retvinklet trekant.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2015 af mathon

                         \angle B=\cos^{-1}\left ( \frac{62^2+44^2-65^2}{2\cdot 62\cdot 44} \right )

                         \angle C=\cos^{-1}\left ( \frac{65^2+62^2-44^2}{2\cdot 65\cdot 62} \right )


Skriv et svar til: Vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.