Matematik

Fremlæggelse - a og b´s betydning for de tre væksttyper

07. april 2015 af KasperLunde (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen.

Jeg skal lave en fremlæggelse i matematik, hvor jeg har fået følgende spørgsmål: 

 argumenter for a og b's betydning for de tre væksttyper (a vha differentialkvotienterne)

- Jeg kan godt forstår at jeg skal argumenterert for de tre væksttyper, men kan bare ikke forstår det der med a vha differentialkovotienterne.. Håber der er en sød sjæl, der vil hjælpe en i nød :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

De tre væksttyper;

1) lineær               f(x) = ax + b

2) eksponentiel     f(x) = b · ax

3) potensfunktion   f(x) = b · xa

Bestem f '(x) for hver af de tre typer


Skriv et svar til: Fremlæggelse - a og b´s betydning for de tre væksttyper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.