Matematik
proportional
09. april 2015 af
shain
-
Niveau: 9. klasse
Hej derude
Cirklens areal er A=p×r^2
Kan man sige, at arealet og radius er proportionale, hvis pi er konstant? Tak på forhånd
Cirklens areal er A=p×r^2
Kan man sige, at arealet og radius er proportionale, hvis pi er konstant? Tak på forhånd
Svar #1
09. april 2015 af Soeffi
#0 Hej derude
Cirklens areal er A=p×r^2
Kan man sige, at arealet og radius er proportionale, hvis pi er konstant? Tak på forhånd
Arealet af cirklen er proportionalt med kvadratet på radius (eller: ...radius i anden).
Skriv et svar til: proportional
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
