Matematik

Forkort brøk

09. april 2015 af simonhansen979 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til at forkorte en brøk

Filen er vedhæftet

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2015 af mathon

                       \frac{2(2x+3y)}{2x-3y}\cdot \frac{2x-3y}{2x-3y}


Svar #2
09. april 2015 af simonhansen979 (Slettet)

Det der gav ingen mening


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2015 af mathon

                      \frac{2(2x+3y)}{2x-3y}\cdot \frac{2x-3y}{2x-3y}= \frac{2(2x+3y)}{2x-3y}\cdot 1=\frac{2(2x+3y)}{2x-3y}


Skriv et svar til: Forkort brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.