Matematik

Integrere funktion

10. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kære genier :)

Jeg har siddet og gloet på den her en god rum tid nu, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at integrere den, så det passer. Er der nogen, der gider viser mig, hvordan den løses STEP BY STEP? Ikke bare giver mig resultatet.

På forhånd tusind tak!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2015 af PeterValberg

Benyt den generelle regel på alle led:

\int{n\cdot x^p\,dx}=\frac{n}{p+1}\cdot x^{p+1}+k

hvor k er integrationskonstanten

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2015 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 3 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
10. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet)

Tak, pvm, men det var ikke det, jeg ønskede :) 
Jeg ved godt, hvordan jeg skal løse det, men jeg får ikke det rigtige resultat, og jeg kan ikke finde fejlen..


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2015 af PeterValberg

Prøv lige at skrive din udregning her
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
10. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet)

:-(


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2015 af PeterValberg

Det går galt ved brøkerne: -(-88) = 88
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
10. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet)

Gud ja.. Minusparentes. TAK. 


Skriv et svar til: Integrere funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.