Matematik

Hjælp til opgaveløsning, gammelt eksamensspørgsmål, mat B

11. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet) - Niveau: B-niveau

Anyone? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2015 af SuneChr

a)   f (3)
     f (x0) = 0

b)   \int_{0}^{x_{0}}f(x)\, \textup{d}x
a) og b)  i intervallet x ∈ [0 ; x0]


Svar #2
11. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet)

#1

a)   f (3)
     f (x0) = 0

b)   \int_{0}^{x_{0}}f(x)\, \textup{d}x
a) og b)  i intervallet x ∈ [0 ; x0]

Jeg er stadig i tvivl om opgave a...


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2015 af Soeffi


Svar #4
11. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet)

Tusind tak :) Men det er spørgsmål a), der driller :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2015 af Soeffi

#4: Du mener: løsningen af tredjegradsligningen? 


Svar #6
11. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet)

Nej, hvor høj er udestuen tre meter fra muren? Hvad er det, jeg skal? Jeg kan ikke se logikken


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. april 2015 af Soeffi

Funktionen f(x) viser højden x meter fra muren, du skal bare sætte 3 ind.

...hvor x er den vandrette afstand fra muren, og f(x) er højden på udestuen, begge målt i meter.


Svar #8
11. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet)

Hvad så med bredden?


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. april 2015 af Soeffi

#8

Det er løsningen af tredjegradsligningen: 

-0,005x^3-0,06x^2+2,5=0

Det følger af, at taget slutter, hvor tag og gulv mødes. Højden på taget er her 0 meter.


Svar #10
11. april 2015 af jeghedderjuliec (Slettet)

Tusind tak. Du har givet mig noget at arbejde med :) Så er det bare at forstå logikken bag det hele :) 


Skriv et svar til: Hjælp til opgaveløsning, gammelt eksamensspørgsmål, mat B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.