Matematik

analytisk geometri

12. april 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

er dette korrekt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af Soeffi

Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2015 af oscargerhard (Slettet)

Hvordan indsætter du et billede på denne måde Soef?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2015 af Soeffi

#2

Hvordan indsætter du et billede på denne måde Soef?

Jeg sætter et 1-tal i feltet "ramme".


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. juni 2015 af Soeffi

#0. Linjen med ligningen ax + by + c = 0, hvor a og b ikke kan være 0 samtidig.

Første påstand er sand.

Anden påstand er falsk. Skæringen for en ligning opstillet på denne form er: y = -c/b.

Tredje påstand er falsk. Hvis a = 0, gælder det ikke.

Fjerde påstand er sand. (a,b) er normalvektor til linjen.

Femte påstand er falsk.

Sjette påstand er sand. 

Syvende påstand er sand.

Ottende påstand er falsk. Den er lodret hvis b=0 (og a ≠ 0)

Niende påstand er sand.

Tiende påstand er sand.


Skriv et svar til: analytisk geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.