Fysik

fysik hjælp!

13. april 2015 af Anna8587 (Slettet) - Niveau: C-niveau

(spørgsmål vedhæftet)

Kan det passe, at den første giver v = 0,035 (da jeg omskriver meter til kilo) og T = 28,57?


Svar #1
13. april 2015 af Anna8587 (Slettet)

???


Svar #2
13. april 2015 af Anna8587 (Slettet)

hallooo??


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2015 af Soeffi

#0

Kan det passe, at den første giver v = 0,035 (da jeg omskriver meter til kilo) 

Hvordan kan du omskrive meter til kilo?


Svar #4
13. april 2015 af Anna8587 (Slettet)

Hvis jeg ikke gør så:

Så giver v = 35 og T = 0,028

passer det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2015 af Soeffi

#4

Hvis jeg ikke gør så:

Så giver v = 35 og T = 0,028

passer det?

Hvilken formel bruger du?


Svar #6
13. april 2015 af Anna8587 (Slettet)

v = s / t


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. april 2015 af Soeffi

#6

v = s / t

Hvordan finder du s?


Skriv et svar til: fysik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.