Kemi

Kemi

14. april 2015 af Chamo22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Forklar hvordan en syres formelle stofmængdekoncentration kan beregnes ud fra enten en kolorimetrisk eller en optegnet titrerkurve??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2015 af mathon

For en monohydron syre, som titreres med en cb molær NaOH
gælder:
                                    n_s=n_b

                            V_s\cdot c_s=V_b\cdot c_b

                                    c_s=\left (\frac{V_b}{V_s} \right )\cdot c_b


 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2015 af mathon

For en N-hydron syre, som titreres med en cb molær NaOH
gælder:
                                    n_s=N\cdot n_b

                            V_s\cdot c_s=N\cdot V_b\cdot c_b

                                    c_s= \left (\frac{N\cdot V_b}{V_s} \right )\cdot c_b    hvor V_b er basevolumen for en tilsvarende
                                                                                monohydron syre


Skriv et svar til: Kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.