Matematik

Værdimængden for 3/x?

22. april 2015 af Brainyy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vm for 3/x er den ikke [3;uendlig)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2015 af mathon

                     Vm=]-\infty;0[\;\; \cup \; \; ]0;\infty[


Svar #2
22. april 2015 af Brainyy (Slettet)

Undskyld det var faktisk en forkert funktion. Funktionen hed 3*1.3^3

Er værdigmængden ikke Vm = [0;uendlig[  = R+?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2015 af Stats

#2 

Funktionen hed 3*1.3^3

Du har en funktion f(x) = k. Da er Vm(f) = k for alle x∈R 

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Eller mener du

        f(x) = 3 · 1,3x    ?

Det er en eksponentiel funktion med værdimængden    Vm(f) = ]0;∞[ .


Svar #5
22. april 2015 af Brainyy (Slettet)

#4

#2

Eller mener du

        f(x) = 3 · 1,3x    ?

Det er en eksponentiel funktion med værdimængden    Vm(f) = ]0;∞[ .


Ja det var det jeg mente, og okay tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Værdimængden for 3/x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.