Matematik

Bestem længden af c→

23. april 2015 af SLMB (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er den  en venlig sjæl som vil hjælpe mig? :D

Vektor a=<2.073466214, 4.549806354>
Vektor b=<-1.29, -0.57>
Vektor c=<0.783466214000000, 3.97980635400000>


c)     Bestem længden af c→, som angiver den strækning skibet har tilbagelagt i forhold til havbunden. 

På et tidspunkt er skibets bevægelse i forhold til havbunden givet ved d→. 

d→ = < 4.46, 5.13>

har vedhæftet opgave.

Vedhæftet fil: cscs.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2015 af mathon

cscs.png


Svar #2
23. april 2015 af SLMB (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2015 af mathon

           \overrightarrow{c}=\begin{pmatrix} 5\cdot \cos(v)\\ 5\cdot \sin(v) \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} x_b\\-0{,}57 \end{pmatrix}

            \left | \overrightarrow{c} \right |=\sqrt{(5\cos(v)+x_b)^2+(5\sin(v)-0{,}57)^2}


Skriv et svar til: Bestem længden af c→

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.