Matematik

Eksamensopgave

01. maj 2015 af zalamander (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogen hjælpe mig med denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2015 af peter lind

a) Brug at AB×AD er normalvektor til planen

b) Find vinklen mellem normalvektorerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2015 af Soeffi

Normalvektoren til β aflæses af planens ligning til (1800,51520,-8993).


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2015 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. maj 2015 af mathon

                 
                        \overrightarrow{n}=\overrightarrow{AB}\times\overrightarrow{AD}=\begin{pmatrix} -430400\\ 0 \\ 148488 \end{pmatrix}

for et vilkårligt punkt P(x,y,z) i planen ABCD
gælder:
                 \overrightarrow{n}\cdot \overrightarrow{BP}=0

                  \begin{pmatrix} -430400\\ 0 \\ 148488 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-281\\ y-79 \\ z-250 \end{pmatrix}=0

                   -430400x+148488z-83820400=0      efter division med -2152

                    \alpha _{ABCD}\! :\; \; \; 200x-69z+38950=0                 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2015 af mathon

Vinklen vstump mellem
                                     \alpha  og  \beta

                                   v_{stump}=\cos^{-1}\left (\frac{\begin{pmatrix} 1800\\51520 \\ -8993 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 200\\0 \\ -69 \end{pmatrix}}{\sqrt{1800^2+51520^2+8993^2}\cdot \sqrt{200^2+69^2}} \right )

                                 


Skriv et svar til: Eksamensopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.