Matematik

hjælp!!

01. maj 2015 af vinther96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Lad f (x) = 2* 0,8x. Omskriv til formen f (x) = b* ekx. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2015 af LeonhardEuler

Benyt at ax = eln(a)•x

f(x) = 2 • 0,8x = 2 • eln(0,8)•x 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2015 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.