Fysik

Fysik hjælp

05. maj 2015 af Anna830 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med dette? vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2015 af mathon

Benyt for to kræfter \overrightarrow{F_1} og \overrightarrow{F_2} med den mellemliggende vinkel v:

                             
                                \left | \overrightarrow{F_1}+\overrightarrow{F_2} \right |=\sqrt{\left | \overrightarrow{F_1} \right |^2+\left | \overrightarrow{F_2} \right |^2+2\cdot \left | \overrightarrow{F_1} \right |\cdot \left | \overrightarrow{F_2} \right |\cdot \cos(v)}


Skriv et svar til: Fysik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.