Matematik

Brøker

06. maj 2015 af Fred691a (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Kan man godt sige at \frac{11}{5} er det samme som 1 \frac{1}{5}?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2015 af PeterValberg

Nej, det kan du ikke, men du kan sige, at:

\frac{11}{5}=2\frac{1}{5}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2015 af mette48 (Slettet)

11/5 =(5+5+1)/5 = 5/5+5/5+1/5 = 1 + 1 +1/5 = 2 1/5


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2015 af mathon

             \frac{11}{5}=\frac{10}{5}+\frac{1}{5}=2+\frac{1}{5}=2\tfrac{1}{5}


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.