Kemi

kemi hjælp

07. maj 2015 af sarahansenhans (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle 

er der nogen som gider at navngive følgende for mig så kan jeg selv prøve med resten?

K2Cr2O7

CoO

NHO3

Al2O3

NH4NO3

hilsen

Sara


Svar #1
07. maj 2015 af sarahansenhans (Slettet)

Er det rigtigt at

K2Cr2O7 --> kaliumdikromat

CoO

NHO3  ---> salpetersyre

Al2O3 --> aluminiumoxid

NH4NO3 --> ammoniumnitrat

?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2015 af mathon

CoO    cobaltoxid


Svar #3
07. maj 2015 af sarahansenhans (Slettet)

er resten rigtigt? Altså er de rigtigt navngivet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2015 af mathon

     Ja


Svar #5
07. maj 2015 af sarahansenhans (Slettet)

Hvad er den aktuelle koncentration af chlorid-ionder i en 0,5 M magnesiumchlorid-opløsning?


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2015 af mathon

                    \left [ Cl^- \right ]=2\cdot c\left ( MgCl_2 \right )


Skriv et svar til: kemi hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.