Matematik

hjælp

10. maj 2015 af lateuere (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Et kort er tegnet i målestoksforholdet 1:500

Beregn arealet af en rektangulær byggegrund, der på kortet er 8 cm lang og 5,5 cm bred.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

8 cm på kortet svarer til 8*500 cm = 4000 cm = 40 m i virkeligheden.

5,5 cm på kortet svarer til 5,5*500 cm = 2750 cm = 27,5 m i virkeligheden.

Arealet bliver så

40 m * 27,5 m = 1100 m2


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.