Matematik

Hjælp med at fonde en vinkel se det vedhæftede fil HASTER

12. maj 2015 af troublee (Slettet) - Niveau: B-niveau
Har regnet BO=1,53915
Og vinkel C=19,6944*
Og jeg kan se at dette er rigtigt i min facit liste
Vinkel A skal give 66,29* dog jeg ved jeg ikke hvordan man kommer frem til dette

HJÆÆÆÆLP HASTER
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2015 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, så det er nemmere at hjælpe dig...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2015 af PeterValberg

Bestem |AO| i trekant ABO som:    |AO| = |AB|·cos(BAO)

bestem nu vinkel DAO som:    DOA = cos-1(|AO|/|AD|)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
12. maj 2015 af troublee (Slettet)

Taak

Svar #4
12. maj 2015 af troublee (Slettet)

Hvad er BAO?

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2015 af PeterValberg

BAO er en entydig måde at benævne vinkel A i trekant ABO

DAO er således vinkel A i trekant AOD

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2015 af mathon

  a)
                                  \left | BO \right |=2{,}5\cdot \sin(38^{\circ})

  b)           
                                  \tan(\angle OCB)=\frac{\left | OB \right |}{4{,}3}

  c)
                                  \left | OA \right |=2{,}5\cdot \cos(38^{\circ})

                                 \cos(\angle OAD)=\frac{\left | OA \right |}{4{,}9}


Skriv et svar til: Hjælp med at fonde en vinkel se det vedhæftede fil HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.