Matematik

Median

17. maj 2015 af Mo2102 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens :)

Sidder med en mat. aflevering som skal afleveres om ikke særlig lang tid og sidder fast.

Spørgsmålet lyder som følgende:

Bestem længden af medianen ma.
Jeg har en trekant med følgene værdier
AB=4,50
BC=6,90
AC= Ikke givet
A=51°
B=98.547°
C=30.453°

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2015 af SuneChr

Man kender to sider og den mellemliggende vinkel:
|AB| ,  |BC| / 2  og B
Benyt cos-relationen til at finde ma .
 


Skriv et svar til: Median

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.