Bioteknologi

Mol beregning

19. maj 2015 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa søde hjælpere jeg kan ikke finde ud af den her opgave, vil i hjælpe mig med den her


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2015 af mathon

         m(methylenbl\aa t)=V\cdot c\cdot M=(0{,}100\; L)\cdot \left (1{,}0\cdot10^{-2} \; \frac{mol} {L} \right ) \cdot \left ( 319,85\; \frac{g}{mol}\right )


Svar #2
19. maj 2015 af Daisyangel (Slettet)

Men kan du forklare mig hvorfor du skal bruge den formel, det vil være en stor hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2015 af mathon

Lidt demivand gældes i en 100 mL målekolbe. Der tilsættes 319,85 mg methylenblåt. Der efterfyldes med demivand til mærket.


Skriv et svar til: Mol beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.