Matematik

MAT HJÆLP HASTER

21. maj 2015 af Mayna (Slettet) - Niveau: A-niveau

En der er sød at hjælpe med disse opgaver der er vedhæftet? 

Vedhæftet fil: opgave 12.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2015 af hstreg (Slettet)

Du må havde gjort dig nogle ideér til løsningen af opgaverne ??


Svar #3
21. maj 2015 af Mayna (Slettet)

Jeg havde tænkt på at:
Men evt kunne udregne det ved, p(x=3) (1-0,333)*3 i den første?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2015 af hstreg (Slettet)

For at hjælpe dig på rettevej.

Lad os benævne sansynligheden for gevinst på ét enkelt lodseddel p = 0.33

Hved et køb af N lodsedler, vil det være rimeligt at antage at sansynligheden for gevinst -- som ikke gevinst -- på hver enkelt lodseddel er uafhængigt af udfaldet for hver af de andre. Hvorfor sandsynligheden for ikke gevinst på de ialt N købte lodsedler, er givet som :   P(ikke gevinst) = (1-p)^N

Ydeligere gælder der at :   P(gevinst) + P(ikke gevinst) = 1     =>    P(gevinst) = 1 - P(ikke gevinst)

Hvorfor :   P(gevinst) = 1 - (1-p)^N


Svar #5
21. maj 2015 af Mayna (Slettet)

For a) må der så gælde
1-(1-0,33)^3=0,70=70% det vil sige ved køb af 3 loder er chancen for gevinst 70%??
Hvordan løses c, d og e

Skriv et svar til: MAT HJÆLP HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.