Fysik

Fysik c-niveau

21. maj 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle, som vil hjælpe med denne opgave?

11350258_10204974030258204_1991213276_n.jpg


Svar #1
21. maj 2015 af Sneharusha (Slettet)

det er kun del opgave a. jeg skal have hjælp til.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2015 af mathon

a)
         Gassens arbejde
                                           A=\int_{V_1}^{V_2}p\, \textup{d}V
         Da \textup{d}V=0
         er gassens arbejde
                                           A=0
                            
                         


Svar #3
21. maj 2015 af Sneharusha (Slettet)

Jeg forstår det desværre ikke, da vi ikke har lært om integral-regning før. Er der andre måder at finde ud af det på?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2015 af mathon

Gassens arbejde A på stemplet med arealet S:
             
                                  A=P\cdot S\cdot \Delta s

da \Delta s=0
er
                                  A=0
                               

det vil med henblik på de øvrige spørgsmå sige:
        Al udefra tilført energi medgår til indre energiforøgelse af gassen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2015 af mathon

b)

                    p\cdot V=n\cdot R\cdot T

                    p\cdot V=\frac{m}{M}\cdot R\cdot T

                    m(O_2)=\frac{p\cdot V\cdot M}{R\cdot T}


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. maj 2015 af mathon

c)
                     Q=m\cdot c_v\cdot \Delta T


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. maj 2015 af mathon

d)
                     \Delta E_{gas}=Q
 


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. august 2015 af Soeffi

ΔEindre = Q + A  (Termodynamikkens 1. hovedsætning)

Vedhæftet fil:1604848.jpg

Skriv et svar til: Fysik c-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.