Matematik

Nulpunkt i andengradspolynomium

08. juni 2015 af Miebuus (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=-0,12x^{2}+12x+144     x\in [0;200]


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2015 af mathon

a=(-0{,}12)
b=12
c=144

      d=12^2-4\cdot (-0{,}12)\cdot 144=213{,}12


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. juni 2015 af mathon

                          x=50+10\sqrt{37}


Skriv et svar til: Nulpunkt i andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.