Fysik

Hjælp med fysik!

16. august 2015 af Anna830 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2015 af mathon

den positive ions tab i elektrisk potentiel energi ved at gennemløbe et spændingsfald på 150 V:

                   E_{tab}=e\cdot U=(1{,}60218\cdot 10^{-19}\; C)\cdot \left ( 150\; \frac{J}{C} \right )=2{,}40327\cdot 10^{-17}\; J=150\; eV


Skriv et svar til: Hjælp med fysik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.