Matematik

Negativt opløftet tal?

17. august 2015 af Julie1306 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa 

Jeg skal forklare med en mellem regning hvad svaret er på ->       3^-7 

Men kan slet ikke lige finde ud af hvordan jeg skal regne det ud? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. august 2015 af mathon

                3^{-7}=\left (3^{-1} \right )^7=\left (\frac{1}{3} \right )^7=\frac{1^7}{3^7}=\frac{1}{3^7}=\frac{1}{2187}


Skriv et svar til: Negativt opløftet tal?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.