Matematik

Differentialregning

19. august 2015 af troublee (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hjælp!!!!
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2015 af peter lind

Hældningskoefficient  for linjen gennem (x1,f(x1) og (x2, f(x2) er   (y2-y1)/(x2-x1) = ( f(x2)-f(x1))/(x2-x1)


Svar #3
19. august 2015 af troublee (Slettet)

Hvordan regner man det så ud?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2015 af peter lind

Du indsætter de givne x værdier i funktionsudtrykket for at finde y værdierne. Det fremkomne sætter du så ind i formlen i #2

For den første y1 = f(x1) = f(-2) = (-2)2+3*(-2) +1, y2 = F(x2) = f(3) = ...


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.