Matematik

Opgave 3 d (Se billede

22. august 2015 af NickNemeth (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan forklare mig hvordan opgave d skal løses? På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: SP.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2015 af Soeffi

Har du fundet a-c)?


Svar #2
22. august 2015 af NickNemeth (Slettet)

#1

Har du fundet a-c)?

Ja de er løst :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2015 af mathon

   d)
                   a\cdot 2a=4


Svar #4
22. august 2015 af NickNemeth (Slettet)

Er det bare svaret Mathon? er du sød at forklare? :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2015 af Soeffi

#2 Ja de er løst :)

...hvad fik du?


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. august 2015 af mathon

#4
       Løs ligningen
                                  a\cdot 2a=4
          


Svar #7
22. august 2015 af NickNemeth (Slettet)

Okay, 

a*2a=4

a*a=4/2

a^2=2

(kvadratrod)a^2=(kvadratrod)2

a=1? :)


Svar #8
22. august 2015 af NickNemeth (Slettet)

#5
#2 Ja de er løst :)

...hvad fik du?

a. 2a+2b
b. b=2a
c. a*b


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. august 2015 af SuneChr

# 0
d)     Man har to kvadrater hver med et areal på 2. Hvad er da sidelængden i kvadraterne?


Svar #10
22. august 2015 af NickNemeth (Slettet)

#9

# 0
d)     Man har to kvadrater hver med et areal på 2. Hvad er da sidelængden i kvadraterne?

1? :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. august 2015 af Soeffi

#8

a. 2a+2b
b. b=2a
c. a*b

a) og b) er rigtige

c) sådan set rigtig, men der lægges nok op til: Areal = 2a2 eller areal = (1/2)·b2.

d) bredde = √2, længde = 2√2. Areal = 2·√2·√2 = 4.


Svar #12
22. august 2015 af NickNemeth (Slettet)

Er du lige sød at forklare d, forstod ikke helt hvad du mente :)

Brugbart svar (0)

Svar #13
22. august 2015 af Soeffi

#12 Er du lige sød at forklare d, forstod ikke helt hvad du mente :)

Du har 2a2 = 4 <=> a2 = 2 <=> a = √2. Dermed er b = 2·a = 2·√2.


Svar #14
23. august 2015 af NickNemeth (Slettet)

Forstod den stadigvæk ikke :P :)


Skriv et svar til: Opgave 3 d (Se billede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.