Matematik

Opstil tabel ud fra information

23. august 2015 af studieportalen0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg opstille en 2x2 tabel der rummer de oplysninger som er given i teksten, det har jeg svært ved i netop denne opgave. 

Nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2015 af Therk

\begin{tabular}{c|c|cc} & Risikofaktor X & Ingen risikofaktor \\ \hline Hjertestop& & \\ \hline Rask && \end{tabular}


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. august 2015 af ACCAC (Slettet)

Hjertestop + risikofaktor x = 5

Hjertestop + ingen risikofaktor = 1

Rask + risikofaktor x = 1

Rask + ingen risikofaktor = 4

Hvis det var mig ville jeg hellere sætte risikofaktor x og ingen risikofaktor ud i marken til venstre :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. august 2015 af mathon

                            \begin{tabular}{c|c|c|} & Hjertestop & Rask \\ \hline Risikofaktor X& & \\ \hline Ingen risikofaktor && \end{tabular}


Svar #4
25. august 2015 af studieportalen0 (Slettet)

Tak for det


Skriv et svar til: Opstil tabel ud fra information

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.