Matematik

Koordinatsættet til vektor

24. august 2015 af ryaan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har lyst opgave a og b men c har jeg brugt krafter på man kan stadig ikke finde ud af det, en venlig sjæl der vil hjælp desuden skal jeg løse den via Nspire


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2015 af mathon

a)

                     \cos(A)=\frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{a} \right |\cdot \left | \overrightarrow{b} \right |}


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2015 af peter lind

a = (ax, ay)   b = (bx, by)     c*a+d*b = (c*ax+d*bx, c*ay+d*by)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2015 af mathon

b)
          \overrightarrow{a_b}=\left (\frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |^2} \right )\cdot \overrightarrow{b}


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2015 af mathon

c)
         \overrightarrow{c}=3\cdot \begin{pmatrix} 1\\2 \end{pmatrix}-2\cdot \begin{pmatrix} 4\\3 \end{pmatrix}


Skriv et svar til: Koordinatsættet til vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.