Matematik

Hjælp til reducering

26. august 2015 af kisserdeb (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg kan ikke reducere denne
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2015 af mathon

         \frac{3x-3y}{(x-y)^2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2015 af mette48 (Slettet)

Sæt 3 uden for parentes i tælleren og omskriv nævneren til (x-y)(x-y)

forkort med (x-y)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2015 af mathon

           \frac{3x-3y}{(x-y)^2}=\frac{3(x-y)}{ (x-y)^2}


Skriv et svar til: Hjælp til reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.