Matematik

Find Tallet

27. august 2015 af EsFutte (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle sammen

Jeg har den her sidste opgave jeg har kæmpet med de sidste 20 min og kan bare ikke finde ud af den.

Opgaven lyder: Summen af det dobbelte af et tal og tallet 3 er 49. Find tallet??
Jeg kan bare ikke komme videre så plz lidt hjælp ville være rart :)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2015 af Slashdash (Slettet)

23+23+3=49


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. august 2015 af mathon

Det søgte tal kaldes x.

Løs ligningen:     
                             2x+3=49


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. august 2015 af Soeffi

Summen af det dobbelte af et tal og tallet 3 er 49

...kan skrives: 

det dobbelte af et tal + 3 = 49  


Svar #4
27. august 2015 af EsFutte (Slettet)

Nåår nu giver det mening 1000 tak! :D


Skriv et svar til: Find Tallet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.