Matematik

Differentialregning

30. august 2015 af Signes785 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem f'(x0) når:

F(x) = 2x^3 + 4x^2 - 6x - 1 og x0 = -1
 

Nogen der kan hjælpe mig med at forklare hvordan man bestemmer en ligning for tangenten?


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. august 2015 af peter lind

Ligningen for tangenten til en graf for f(x) i (x0, f(x0) ) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.