Fysik

Svar og forklaring

30. august 2015 af Keminærd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Jeg har gået dette spørgsmål

En tændstikæske måler 1,7 cm x 5,7 cm x 3,6 cm.

Guldprisen er pt. ca. 240 kr pr. gram.

Hvad er en tændstikæske af massiv guld værd ?

Nogle der kan give hjælp til svar og forklaring :)

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2015 af mathon

Beregn tænstikæskens volumen V

Beregn massen
                              m=V\cdot \left ( 19{,}3\; \frac{g}{cm^3} \right )
Beregn prisen.
                                     

                      


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2015 af hesch (Slettet)

#0:  Du har ikke fået en vægtykkelse at vide, og må derfor antage at det er æskens volumen, der er gældende:

Find volumen.

Slå densiteten for guld op og beregn masse.

Beregn værdi.


Skriv et svar til: Svar og forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.