Matematik

målestoksforhold

03. september 2015 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 9. klasse

En mursten på længden 22,8 cm, på foto er den 5,7 cm.

Målestoksforhold=

22,8:5,7=4

1:4   er det korrekt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2015 af mathon

Det er korrekt.


Svar #2
03. september 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Jubiiiiii.....


Svar #3
03. september 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Tja.

Muresten vejer 2,3 kg. Længde 22,8, bredde 10,8 og højde 5,4 cm.

Den har 3 huller med Ø= 0,6 cm?

Hvad er vægten nu med hullerne ?

Hvor starter jeg?


Skriv et svar til: målestoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.