Matematik

Isoler størrelserne i formlen N=((t₁)/(t₂-t₁))

03. september 2015 af Grethenilsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med at forklare mig hvordan man isolere hver af størrelserne i denne formel

N=((t1)/(t2-t1))


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2015 af Stats

N = t1 / (t2 - t1)
N(t2 - t1) = t1
N·t2 - N·t1 = t1
-N·t1 - t1 = -N·t2
N·t1 + t1 = N·t2
(N + 1)t1 = N·t2
t1 = N·t2 / (N + 1)

N = t1 / (t2 - t1)
N(t2 - t1) = t1
t2 - t1 = t1 / N
t2 = (t1 / N) + t1 

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2015 af mathon

                       N=\frac{t_1}{t_2-t_1}

                       N\cdot(t_2-t_1)=t_1

                       N\cdott_2-Nt_1=t_1

                       N\cdot t_2-Nt_1=t_1

                       N\cdot t_2=t_1+Nt_1=(1+N)t_1

                       N\cdot t_2=(1+N)t_1

                        t_1=\frac{ N}{1+N}\cdot t_2

                        t_2=\frac{ 1+N}{N}\cdot t_1

                      


Svar #3
03. september 2015 af Grethenilsen (Slettet)

Fedt fedt fedt - dejligt med udregningerne :-)

Skriv et svar til: Isoler størrelserne i formlen N=((t₁)/(t₂-t₁))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.