Matematik

Gang ind i parentes

03. september 2015 af NickNemeth (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er dette rigtigt:

3a(6-a)=18a-3a^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2015 af Stræbende

3a*6 = 18a

3a*(-a) = -3a2

18a-3a2

Ja det er rigtigt


Svar #2
03. september 2015 af NickNemeth (Slettet)

#1

3a*6 = 18a

3a*(-a) = -3a2

18a-3a2

Ja det er rigtigt

Tak!! Er du også sød at tjekke denne? :) :

3(2-a)*2=6-3a*2=12-3a

På forhånd tak! :)


Skriv et svar til: Gang ind i parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.