Matematik
Statistik
04. september 2015 af
Needhelptak (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
På en skole var 100 elever til prøve. I en af deres opgaver, kunne de få mellem 0 og 10 point.
Tabel:
Point: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Antal elever: 1,3,5,10,17,21,8,16,7,8,4
Hvis jeg skal bestemme middelværdien, er min beregning så korrekt?
(3*1 + 5*2 + 10*3 + 17*4 + 21*5 + 8*6 + 16*7 + 7*8 + 8*9 + 4*10) / 100 = 5,44?
Kan det passe, at middelværdien = 5,44?
Tabel:
Point: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Antal elever: 1,3,5,10,17,21,8,16,7,8,4
Hvis jeg skal bestemme middelværdien, er min beregning så korrekt?
(3*1 + 5*2 + 10*3 + 17*4 + 21*5 + 8*6 + 16*7 + 7*8 + 8*9 + 4*10) / 100 = 5,44?
Kan det passe, at middelværdien = 5,44?
Skriv et svar til: Statistik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
