Kemi

hjælp til kemi

08. september 2015 af Camillaalilji - Niveau: C-niveau

Hvad er pH-begrebet og pH lignigen, samt syrer og baser nogle som kan forklare mig det?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2015 af mathon

                          pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] \right )

    pH< 7        sur opløsning
    pH>7        basisk opløsning
    pH=7        neutral opløsning

En syre fraspalter hydroner.
En base optager hydroner.


Skriv et svar til: hjælp til kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.