Matematik

Andengradspolynium

09. september 2015 af hellokitty3 - Niveau: A-niveau

Hej. er denne opgave forkert fordi at når jeg bruger wordmat får jeg noget andet, men forstår ikke hvorfor? 


Svar #1
09. september 2015 af hellokitty3

Jeg mener 

Vedhæftet fil:mat.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2015 af mathon

              x^2+4x-3=0

              (x+2)^2-4-3=0

              (x+2)^2=7

              x+2=\pm\sqrt{ 7}

              x=-2\pm\sqrt{ 7}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

I den første opgave har du en fortegnsfejl. Det skal være

-3x2 -12x -12


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2015 af mathon


Svar #5
09. september 2015 af hellokitty3

Kan du hjælpe mig med kemi :)


Skriv et svar til: Andengradspolynium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.